Nieuwtjes

Sophie verwacht pups rond oud en nieuw!! Zaterdag 14 december houden we een kennismakings dag. Vanwege de grote belangstelling kunnen nog enkele mensen zich opgeven om die dag langs te komen. Heeft u interesse in een pup van Sophie en Scott dan kunt u een afspraak maken door een mailtje te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Update: De kennismakingsdag is vol. We wachten nu even af hoeveel pups Sophie zal krijgen. Mochten dit er meer zijn dan verwacht, dan komt dit hier bij de nieuwtjes te staan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scott en Sophie hebben een date gehad. Over 4 weken weten we of er puppy's komen en wordt dit kenbaar gemaakt op deze website. Als Sophie drachtig is gaat de wachtlijst open en plannen we weer kennismakingsdagen in. 

Alle pups hebben een baasje gevonden. Mochten er toch nog pups beschikbaar komen dan komt dit op deze site te staan. Voorlopig is de wachtlijst gesloten. We gaan nu eerst Sophie, Scott en Saar testen om te kijken of ze geschikt zijn om in de toekomst mooie nestjes mee te kunnen krijgen.

Uit het nestje van Luna en Elmo geboren op 8-3-2019 is straks nog 1 pup beschikbaar. Bij serieuze interesse stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld daarbij alstublieft uw gezinssituatie. De pup mag begin mei het nest verlaten houd dus rekening met eventuele geboekte vakanties.

Update: De laatste pup uit dit nestje heeft ook een baasje gevonden!

   

Dit prachtige meisje gaat in Kapelle wonen. Heeft u ook interesse om gastgezin te worden en woont u in een straal van 30 km van Goes vandaan? Stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij leggen het graag verder uit.

Wij zijn op zoek naar Gastgezinnen!! Heb je tijd over en wil je zo'n leuke labradoodle in huis? Het lijkt je ook leuk om mee te kunnen helpen aan ons fokprogramma?.Op de website onder het kopje gastgezinnen leg ik uit wat gastgezin zijn ongeveer inhoud.

Wij zoeken gastgezinnen die in een straal van 30 kilometer van Goes vandaan wonen  maar ook mensen in de buurt van Hoogerheide, Roosendaal, Zierikzee en Terneuzen 

Heb je interesse? Wij leggen het graag verder uit in een gesprek. stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

De pups van Pippa zijn geboren alles gaat voorspoedig! Als er weer ingeschreven kan worden op de wachtlijst komt dit bij de nieuwtjes te staan

De kennismakingsdagen zitten vol er kan niet meer ingeschreven worden. 

 

Pippa is drachtig! Zaterdag 12 januari en Zondag 13 januari houd ik kennismakingsdagen. Op en na deze dagen kan er ingeschreven worden op de wachtlijst. Heeft u interesse in een pup en wilt u graag langskomen?

Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tevens ben ik op zoek naar Gastgezinnen in de buurt van Goes en Terneuzen

UPDATE: kennismakingsdagen zitten vol u kunt zich niet meer opgeven

Pippa is gedekt door Ozzy van Happy Doodles. Over ongeveer 4 weken laten we een echo maken. Als Pippa drachtig is, komt dit bij de nieuwtjes te staan en plan ik meteen kennismakings dagen in. Tijdens deze dagen wordt de wachtlijst geopend en kan er ingeschreven worden voor een pup van Pippa of de daaropvolgende nestjes van Luna en Pebbles.

Wij zijn ook weer op zoek naar Gastgezinnen. Lijkt het je leuk om mee te werken aan ons fokprogramma? meld je dan straks ook aan voor de kennismakingsdagen!!

Hoeraaa!! Pippa heeft alle testen goed doorstaan. De eerst volgende keer dat deze dame loops wordt, mag ze gedekt worden. 

 

Heel blij zijn wij met dit mooie mannetje, afkomstig van Zaansedoodles! We hopen dat hij in de toekomst ons team komt versterken en voor mooie pups zal gaan zorgen. Eerst moet hij nog even groeien. Voor Scott zijn wij op zoek naar een gastgezin uit de omgeving van Goes of Terneuzen. Mensen die ervaring hebben met honden en veel tijd aan hem kunnen besteden. Voor meer informatie kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Update: Wij hebben een Gastgezin gevonden!

 

 

De zomerperiode komt er aan! Deze periode verwachten wij geen nestjes. Momenteel zijn we bezig om Pippa te laten testen, hopelijk is zij straks ook geschikt om mooie puppy's te mogen krijgen. Heeft u interesse in een pup van LuckylabradoodlesZeeland? Dan raad ik u aan de website vanaf augustus 2018 in de gaten te houden. Zodra Pippa of een ander teefje drachtig is, komt dit bij de nieuwtjes te staan, ik plan dan meteen nieuwe kennismakingsdagen in en wordt de wachtlijst weer geopend.

Wij gaan nu genieten van de aankomende periode met ons nieuwe gezinslid Sophie.

 

Alle pups hebben weer een baasje gevonden. Ook uit dit nest zit een toppertje die getraind wordt voor hulphond.

Met pups en moeder gaat het prima. Alle pups hebben een baasje gevonden. Wachtlijst gesloten

 

De kennismakingsdag voor het aanstaande nestje van Pebbles is helemaal vol gepland. Mocht er staks nog een pup beschikbaar zijn omdat Pebbles meer pups heeft gekregen dan verwacht dan komt dit bij de nieuwtjes te staan.

Pagina 1 van 2

alaeu.com

ALAEU Logo 2019